Kössi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Kössi on vitivalkoinen kookas kissaherra, joka etsii huolehtivaa loppuelämän kotia. Kössi on arviolta 10-11 vuotias. Vaikka Kössi ei mikään nuorikko enää olekkaan, jaksaa se yhä leikkeihin yhtyä ja hyppelee tasoilta toisille. Ihmisystävän viereen pitää aina päästä nukkumaan ja kerjäämään rapsutuksia. Vessaan tullaan mukaan ja jalkoihin pyörimään. Seuramies ennen kaikkea.

Kössissä näkyy myös aikaisempi kurjempi elämä. Korvalehdet ovat osittain paleltuneet ja äkkinäiset liikkeet ja kovempiotteinen kosketus saa Kössin kavahtamaan, tällöin saattaa tulla myös käpälästä ja sähähdys päälle. Jotain traumoja siis on, mutta hienosti Kössi on lähtenyt luottamaan ihmiseen sijaiskodissa olonsa aikana ja muutos alkuaikoihin on hurja. Luonnetta tältä herralta löytyy siis, tämän vuoksi sitä ei suositella pienlapsiperheeseen.
Kössi omasta puolestaan tulee muiden kissojen kanssa pärjääkin, mutta Kössin iso ego saattaa häiritä muita, kaveri kun ei oikeastaan pelkää mitään. Koppaan laitto ei ole myöskään kovin arvostettu toimenpide, eikä kynsien leikkuu, joten hyvät raapimistolpat on tarpeen.

Kössi asustelee sijaiskodissaan Oulussa. Ennen adoptiopäätöstä kissaan tulee tutustua paikan päällä sijaiskodissa.

Kössi on leikattu, rokotettu, sirutettu, fiv-ja felv testattu sekä hammaskiven poisto on tehty kerran sijaiskodissa olon aikana.