Kroko (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Kroko-kolli

Arviolta muutaman vuoden ikäinen Kroko-kolli etsii nyt ihkaomaa kotia. Tulevasta kodista tulisi löytyä kissakaveri, sillä Kroko pitää kovasti lajitovereiden seurasta. Krokon luonteen perusteella voisi arvella, että Kroko sattaisi tottua myös muihin eläinkavereihin kuin kissoihin.

Kroko on tullut yhdistykselle alkuvuodesta 2023, ja sittemmin herra on osoittautunut leikkimistä ja ruokaa rakastavaksi hurmaavaksi kolliksi. Uuden kodin tulisi kuitenkin omata kärsivällisyyttä, sillä ihmiset jännittävät vielä Krokoa. Etenkin nopeat liikkeet ovat pelottavia, minkä vuoksi Kroko ei ole oikea lemmikki perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Kesyyntymisen suhteen on kuitenkin otettu hienoja edistysaskeleita: Kuullessaan ruokakaapin oven avautuvan, Kroko tulee yleensä heti parin metrin päähän tarkkailemaan. Krokon aterioidessa häntä on saanut myös silittää. Ja ihminen kelpaa mainiosti myös heiluttamaan onkilelua! Kroko leikkii myös mielellään kavereiden kanssa, ja sijaiskodin oman kissan kanssa onkin usein käynnissä hippaleikit tai painiottelu. Leikkien jälkeen ja välissä herra käpertyy onnellisena kaverin viereen nukkumaan. Toisinaan järjestetään yhteinen, hellyttävä pesuhetki.

Olisiko juuri sinulla koti, joka voisi olla sopiva ihanalle Krokolle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.