Kurpitsa ja Kaneli (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät siskokset Kurpitsa ja Kaneli

Kurpitsa (kuvassa vasemmalla) ja Kaneli (kuvassa oikealla) ovat nuoria tyttökissoja, ja nyt sisaruksille olisi etsinnässä ikioma koti. Kurpitsa ja Kaneli ovat vielä melko säikkyjä, joten kaksikko ei sovellu perheeseen, jossa on kissoihin tottumattomia pieniä lapsia. Tytöt eivät ole tottuneet myöskään koiriin, joten tulevan kodin toivotaan olevan lisäksi koiraton. Sen sijaan rohkeat kissakaverit toimivat Kurpitsalle ja Kanelille hyvänä esimerkkinä kesyyntymisessä, joten tulevassa kodissa voisi mielellään olla kissakaveri tai useampikin odottamassa.

Koska Kurpitsa ja Kaneli elivät ennen ulkopopulaatiossa, ovat he vielä hyvin arkoja. Sijaiskodissa sisarukset ovat kuitenkin tottuneet ihmisiin jo melko hyvin, mutta kumpikin kaipaa rohkaistuakseen vielä lisää lämpöä sekä kärsivällisyyttä. Etenkin kovat äänet ja äkkinäiset liikkeet voivat säikäyttää, ja silloin sisarukset ryntäävät nopeasti turvaan.

Kodin omat kissat ovat olleet kaksikolle erinomainen esimerkki kesyyntymisessä, sillä kesyt lajitoverit toimivat eräänlaisena suodattimena kissojen ja ihmisten erilaisten maailmoiden välillä. Sen lisäksi että Kurpitsa ja Kaneli katsovat muista kissoista tarkkaavaisesti mallia, he nauttivat myös silminnähden heidän seurastaan: karvaisia ystäviä vastaan juostaan häntä pystyssä kehräten ja puskien. Sijaiskodin kissojen kanssa myös intoudutaan usein painimatseihin sekä leikkeihin, mutta Kaneli ja Kurpitsa leikkivät mielellään myös ihmisten kanssa – laser- ja keppilelut ovat suosikkeja!

Kaikissa touhuissa mielellään mukana oleva Kurpitsa on kaksikosta rohkeampi, ja hän on oppinut jo paljastamaan massunsa ottaessaan vastaan silityksiä. Kaneli sen sijaan pitää kaksijalkaisiin mielellään vielä hieman etäisyyttä, mutta pienin kissa-askelin hänkin rohkaistuu päivä päivältä. Kaneli esimerkiksi uskaltautuu jo nuuskimaan ihmisen sormia, sillä hän tietää, että siitä seuraa kivoja asioita kuten nameja.

Ruoka on molemmille tytöille mielenkiintoa herättävä asia,  ja molemmat tulevat hyörimään mielellään viereen ihmisten ruokaillessa. Kurpitsa myös pitää huolen siitä, että saa vähän maistiaisia. Oman ruoka-ajan koittaessa tytöt juttelevat vallan ahkerasti jouduttaaksen tarjoiluja. Kumpikin on syönyt sijaiskodissa enimmäkseen viljatonta kuivaruokaa, sillä Kanelilla on hieman herkkä maha.

Kurpitsan ja Kanelin kanssa saa varautua öisiin ralleihin, korkealle suuntautuviin kiipeilyihin (pyykkiteline on oiva tähystystorni!) sekä siihen, että suloinen kaksikko nukkuu sievällä kerällä sänkysi jalkopäädyssä. Rakkaudella ja kärsivällisyydellä Kurpitsasta ja Kanelista pieni, rauhallinen perhe saa mitä parhaimmat karvaiset ystävät.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti tälle mainiolle kaksikolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Kurpitsalle ja Kanelille tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.