Laila ja Nuunu (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kissakaksikko Laila ja Nuunu

Tässä ovat Laila (mustavalkoinen tyttö) sekä Nuunu (oranssi poika), ja he etsivät nyt omaa loppuelämän kotia. Koska Laila ja Nuunu ovat parhaimpia kaveruksia keskenään, muuttavat he ainoastaan yhteiseen kotiin. Molemmat ovat tottuneet myös muihin kissoihin sekä iäkkääseen, rauhalliseen koiraan, joten uudessa kodissa voi hyvin olla myös ennestään muita kissoja tai leppoisa koira.

Nuunu on iältään 5-vuotias ja luonteeltaan hyvin kiltti. Vaikka Nuunu ei anna vielä ihmisen koskea tai silittää itseään, on pojan kesyyntyminen jo hyvällä mallilla. Nuunu nimittäin pitää kovasti ihmisen seurasta ja nukkuu mielellään sijaiskodin emännän kanssa samassa sängyssä. Arkuuden takana on kova menneisyys, jonka vuoksi myös Nuunun pitkä karva oli pojan löytyessä päässyt kiristymään takkuiseksi panssariksi tämän ylle. Kuvissa Nuunun turkki onkin vielä ajelun jäljiltä lyhyt, mutta jo nyt näkee, että kunhan karva kasvaa takaisin oikeaan mittaansa, tulee siitä aivan upea!

Laila, hänkin iältään 5-vuotias, on puhelias ja suloinen tyttönen, jonka rakkain tuki ja turva on Nuunu. Lailakaan ei vielä anna ihmisen koskea itseensä, mutta uteliaisuutta tytöstä löytyy, ja paras paikka ihmetellä maailman menoa on hellyyttä ja hoivaa tarjoavan Nuunun turvallinen kylki. Laila rakastaakin Nuunua yli kaiken, ja haluaa seurata kaikessa tämän esimerkkiä. Mutta joskus, kun Lailaa oikein kauhistuttaa Nuunun turvallisesta läsnäolosta huolimatta, hän saattaa murista kuin pieni koira. Vihainen Laila ei kuitenkaan ole, kyse on pelosta, sillä myös tällä tyttösellä on Nuunun tavoin kova menneisyys.

Laila ja Nuunu ovat kaikkiruokaisia, siistejä ja sopuisia kissoja. Kunhan kaksikolle annetaan aikaa jatkaa kesyyntymistä omaan tahtiin, on mahdollista että kärsivällisyys palkitaan jo melko pian. Lailalla ja Nuunulla olisi kuitenkin vielä yksi erityistoive uudelle kodille: molemmat rakastavat ulkotarhassa oleilua kovasti, joten olisi toivottavaa, että myös uudessa kodissa olisi mahdollisuus jatkaa maailman menon ihmettelyä turvallisen verkkotarhan suojista. Valjasulkoilua kummallekaan ei nimittäin suositella arkuuden vuoksi.

Olisiko juuri sinulla tilaa kotonasi ja sydämessäsi Lailalle ja Nuunulle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle kaksikolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.