Lalie ja Pingu ME LÖYSIMME KODIN!

Oulu / Kotia etsivät kaverukset Lalie ja Pingu

Tässä ovat Lalie (kuvassa oikealla) ja Pingu (kuvassa vasemmalla), 2-vuotiaat hurmaavat tyttöset, jotka etsivät loppuelämänsä kotia. Yhdessä joka ilta piilosta leikkivät Lalie ja Pingu ovat hyviä ystäviä keskenään, ja siksi he muuttavat vain yhteiseen kotiin.

Kaksikosta Lalie on Pingua rohkeampi ja uteliaampi. Tyttönen rakastaa tarkkailla ihmisiä sekä tutkia kodin nurkkia esteettä, ja suljetut ovet aiheuttavat Laliessa hieman turhautumista. Lalie tekee myös melko nopeasti tuttavuutta vieraiden kanssa haistelemalla heitä ja tutkimalla, olisiko ihmisillä hänelle tarjolla nameja. Myös sijaiskodin emännältä osataan pyytää maukumalla ruokaa tai tylsistymisen iskiessä leikitystuokiota. Turhan rantuksi Lalie ei ole osoittautunut lelujensa suhteen; parhaat rallit syntyvät sukan tai maton kanssa.

Pingu on Lalieta ujompi sekä hiljaisempi ja hänen lempipuuhaansa on ikkunan vieressä istuminen ja ulos katselu. Siinä missä Lalie vaatii ruokaa äänekkäästi, on Pingu valinnut toisenlaisen taktiikan. Nälän iskiessä Pingu nimittäin tuijottaa ihmistä herkeämättä – ilmeisesti ajatellen, että kaksijalkaisia voi liikuttaa tahdonvoimalla. Myös Pingu osaa leikkiä ihmisen kanssa leluilla, mutta häntä saa siihen hieman houkutella. Ennen pitkää pientä leikkihiirtä jahdataan ympäri asuntoa kuitenkin hyvin antaumuksella.

Koska Lalie ja Pingu arastelevat alkuun vieraita (etenkin pitkiä ihmisiä!), olisi hyvä jos loppuelämän kodissa ymmärrettäisiin edetä tutustelussa tyttösten ehdoilla. Kun tämän suloisen kaksikon luottamus on ansaittu, heistä saa ainakin mitä parhainta pötköttelyseuraa sohvalle – ajan kanssa ehkä enemmänkin!

Olisiko juuri sinulla kahden ihanan kissan mentävä kolo kotonasi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Lalielle ja Pingulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.