Leevi (Minä löysin kodin!)

Oulu / Kotia etsii iloinen Leevi

Tässä on Leevi, joka etsii nyt loppuelämänsä kotia tositarkoituksella. Leevi haluaisi olla kodin ainokainen kissa, joten olisi suotavaa, ettei perheessä ole ennestään muita kissoja.

Luonteeltaan Leevi on äärimmäisen kiltti. Alkuun hän saattaa hieman ujostella vieraita, mutta ei mene kauaa, kun hurmaava pikkupantteri kiipeää jopa vieraidenkin syliin. Kovat äänet saattavat myös toisinaan hiukan säikäyttää Leeviä, ja silloin Leevi juoksee sohvan alle turvaan. Kaikenkaikkiaan Leevi on kuitenkin erittäin helposti hoidettava ja käsiteltävä kissa, ja esimerkiksi kynsien leikkuu sekä turkin harjaus sujuvat mallikkaasti.

Leevi rakastaa ihmisseuraa ja viettää aikaa mielellään ihmisen vieressä. Kotiin saapuvaa emäntää tervehditään myös aina kurisemalla iloisesti – toki Leevillä riittää juttua muulloinkin! Leevi on myös erittäin etevä lelujen piilottelija, ja kotoa löytyy usein kätköjä, joihin hän on kantanut lelujansa piiloon. Lelujen piilotuksen jälkeen onkin mukava ottaa muina kolleina päivänokoset kissanpedissä köllötellen.

Leevin mahdollisen tulevan kodin on hyvä tietää, että Leevillä on lääkitystä vaativa astma, joka aiheuttaa välillä yskimistä. Muuten Leevi on täysin terve.

Olisiko sinulla hakusessa oma smaragdisilmäinen kainalokaveri? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Leeville tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.