Leia (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kaunis Leia

Leia on arviolta v.20 syntynyt kaunis puolipitkäkarvainen kissa, joka tuli yhdistykselle kodinvaihtajana. Se on kesy ja seurallinen kissa, joka on mukana siellä missä tapahtuu! Leia on melkoinen marakatti, se kiipeilee keittiön kaappien ja muiden tasojen päällä mielellään. Leia on todella utelias ja sen uuden omistajan onkin syytä nähdä hieman vaivaa tehdäkseen kotinsa kissaturvalliseksi; Leia on esimerkiksi onnistunut saamaan hellan päälle keittiössä kiipeillessään….. Se myös kurkistelee ulko-ovesta siihen malliin, että eteisen väliovi on pidettävä visusti kiinni tai Leia karkaa omille teilleen. Leia nauttii verkotulla ikkunalla istuskelusta ja lintujen tähystämisestä. Leialle turvallinen ulkoilupaikka olisi verkotetussa tarhassa/parvekkeella, koska valjasulkoiluun se on turhan lennokas.

Vaikka Leia onkin nuori ja utelias niin osaa se rauhoittuakin ja lepäilee mielellään ihmisen kainalossa päiväunilla. Leian uudessa kodissa voi olla koiria ja mahdollisesti lapsiakin, mutta toisista kissoista se ei oikein välitä, vaan olisi onnellisimmillaan kodin ainoana kuningattarena tai hyvin rauhallisen ja itsenäisen kissan kaverina. Sijaiskodissa sillä on seurana muitakin kissoja, mutta Leia ei ota niihin kontaktia vaan pysyttelee mieluummin kohteliaan etäisyyden päässä sekä nukkuu ja syö mieluiten eri huoneessa kuin toiset. Ihmisten seurassa se viihtyy ja varmasti tykkäisi, jos uudessa kodissa olisi useampiakin rapsuttajia!

Leia on rokotettu, sirutettu ja tautitestattu, mutta ennen omaan kotiin lähtöä se käy vielä hammaslääkärissä kulmahampaan poistossa (hammas oli katkennut jo ennen yhdistykselle tuloa). Suun parannuttua se on valmis muuttamaan omaan kotiin, todennäköisesti huhtikuun puolella. Leia odottelee harkittuja hakemuksia sijaiskodissaan Muhoksella, johon sitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Voisitko juuri sinä olla Leian oma ihminen? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Leialle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.