Leo ja Vilkas ( ME LÖYSIMME KODIN! )

Oulu  / Kotia etsii kanikaksikko Leo ja Vilkas

Sosiaalinen ja utelias Leo on kiinnostunut ihmisistä sekä muista eläimistä, kunhan saa tutustua heihin omaan tahtiinsa. Sijaiskodissa Leon kaverina on myös kaksi tyttökania, ja Leo on osoittanut olevansa varsinainen herrasmies kanileidien suhteen. Koska Leo on varsin aktiivinen, tulisi tulevassa kodissa olla myös runsaasti tilaa sekä virikkeitä. Yksi Leon lempipuuhista on nimittäin lujaa juokseminen ja korkealle hyppiminen. Ja jumppatuokion jälkeen maistuvat namit- no okei, maistuvat ne aina muulloinkin, sillä Leo rakastaa herkkuja todella paljon!

Vilkas, tutummin Mörssäri, on 9 kuukauden ikäinen kanityttö, jolla on uskomattoman pehmeä, säännöllistä hoitoa vaativa turkki. Vilkas on saanut Mörssäri-lempinimensä hyvästä ruokahalusta ja hieman sotkuisesta syömisestä, Hän onkin vallan perso kaikelle ruualle, minkä vuoksi syöminen on hänen lempipuuhaansa! Mörssäri rakastaa syliä, halia ja sijaiskotimamman hyssyttelyä sekä laulamista – vastaavaa kohtelua tulisikin olla tarjolla myös loppuelämän kodissa!

Olisiko sinulla tarjota koti tälle hurmaavalle kanikaksikolle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Leolle ja Vilkkaalle tarjota.

*****

Leo ja Vilkas myydään vain kotiin, jossa he eivät joudu elämään häkkikaneina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.