Leo

Oulu / Kotia etsii Leo-kolli

Missä olisi koti persoonalliselle Leolle? Sopivan kissa- tai koirakaverin kanssa elo todennnäköisesti voisi ajan saatossa onnistua, mutta Leon tutustuttamiseen mahdollisten muiden lemmikkien kanssa tulee varata aikaa.

Luonteeltaan Leo on ujo mutta utelias. Kärsivällisyys ja hitaus ovat kuitenkin hänen kanssaan valttia: vaati nimittäin viikkoja, että Leo mahtui samalle sohvalle ensin sijaiskodin ihmisen ja myöhemmin koiran kanssa. Nykyisin rapsutukset ovat välillä Leon mielestä hyvinkin mukavia – kunhan herra vain sattuu olemaan rapsuttelutuulella. Tässä hyvänä apuna ovat toimineet sopivat herkut, joiden kautta Leon kanssa on ollut hyvä tutustella lähemmin. Lempiherkuksi on osoittautunut kissantahnat, jotka Leo nuolee suoraan ihmisen sormista niin, ettei pisaraakaan jää jäljelle. Myös kuivaruoka on Leon mielestä supernamia.

Leo on myös siisti siisti mikä: hiekkalaatikon nimittäin pitää olla tiptop, jotta Leolle ei sattuisi vahinkoja. Leo on myös saanut sijaiskodissaan leikkisän lempinimen Raksa-Leksa, koska hiekan kaivaminen kestää niin kauan hänen käydessään laatikoilla asioilla.

Leon lempileikki on kurmuuttaa leluhiirtä, jota saa nakella mielin määrin omaan tahtiin. Myös leikkitynnyrissä puuhailu on Leon mielestä hauska tapa päästellä höyryjä. Leikit alkavat kuitenkin usein vasta hämärän tulle, sillä päivisin Leo torkkuu mieluiten kenkätelineessä. Toistaiseksi sijaiskodissa ei kuitenkaan ole öisin Leon touhujen takia valvottu.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Leolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.