Leo

Leo on 1.4.2020 syntynyt uroskani. Utelias ja rohkea, mutta myös reviiritietoinen touhuaja. Sijaiskodissa kaverina on kissa jonka kanssa tulee hyvin toimeen, kuitenkin ennen leikkuutta hormonit hyrräsivät kovaa vauhtia ja kissakaveri ei meinannut saada hetken rauhaa. Leo on leikattu, rokotettu ja sirutettu 21.10.2021 ja nyt hieman rauhoittunut. Ruoka ja herkut maistuvat, ruokittaessa välillä syöksyy ruokakuppia kohden, mutta sijaiskodissa ollaan harjoiteltu, että ruoka tulee kun rauhallisesti odotellaan. Ennen leikkuutta Leo myös merkkasi paikkoja pissaamalla, mutta leikkuun jälkeen ei ole yhtään pissaläikkää lattialta löytynyt.

Käsitellä Leo antaa ihan hyvin, kynnet on onnistunut leikata ja sylissä malttaa olla jonkin aikaa, vaikkei siitä varsinaisesti pidäkkään. Leikkuun jälkeen lääkkeen antaminen ruiskulla onnistui myös hyvin. Välillä Leon täytyy kuitenkin hieman murista ja etukäpälillä osoittaa mieltä jos jokin asia ei nyt herran mielestä ole mukavaa.

Leon uudessa kodissa voi olla muitakin eläimiä, mutta lapsiperheeseen lemmikkikaniksi Leo ei ole paras vaihtoehto pienen temperamenttisuutensa takia. Olisi myös todella hyvä jos uudella kodilla olisi jo kokemusta kaneista tai jyrsijöistä. Leon mukana tulee häkki, hieman tavaraa ja ruokaa, sekä rokotuskortti.