Lilli (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hurmaava Lilli-mummeli

Tämä punainen palleroinen on Lilli, 11-vuotias suloinen mummokissa, joka etsii nyt rakastavaa ja vastuullista loppuelämänsä kotia. Koska Lilli arvostaa rauhaa ja viihtyy perheen ainoana lemmikkinä, olisi toivottavaa ettei uudessa kodissa olisi aivan pieniä lapsia ja muita eläimiä. Mummelin toiveissa olisi sensijaan löytää rauhallinen koti, jossa hänelle olisi tarjolla runsaasti ihmisen seuraa ja huomiota.

Sanonta ”ikä on vain numeroita” pitää Lillin kohdalla harvinaisen hyvin paikkansa. Pirteässä ja leikkisässä Lillissä eletyt vuodet eivät nimittäin näy, eikä edes jotakin vuosia sitten tapahtunut onnettomuus, jonka myötä Lilli menetti toisen silmänsä, ole mummelin menoa hidastanut. Lilli myös rakastaa rapsutuksia, ja hän nukkuu mielellään ihmisen vieressä tai sylissä, vaikka aivan alkuun uutta sijaiskodin ihmistä hieman ujostelikin. Nykyisin mummeli myös juttelee omalle ihmiselleen hurmaavalla, kurnuttavalla äänellään. Ja Lillistä on varsin mukavaa, jos ihminen vastaa viheltelemällä – silloin tämä mummeli pörrää innokkaasti kehräten ihmisen jaloissa.

Lilli on kaikkiruokainen, mutta hänen herkän vatsansa vuoksi sijaiskodissa on suosittu viljattomia ruokia. Nuorekkaan mummelin hiekkalaatikkoasiat sujuvat myös mallikkaasti, ja osaapa Lilli ulkoilla hienosti valjaissakin. Ulkoilma kiinnostaakin Lilliä sen verran paljon, että olisi ihanaa, jos hänen tulevassa kodissaan olisi ulkotarha tai turvallinen parveke, josta Lilli voisi tiirailla lintuja ja haistella luonnon tuoksuja.

Olisiko sinulla kotonasi pirteän mummokissan mentävä kolo? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Lillille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.