Loimu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Sympaattinen rescuekoira Loimu etsii sitä oikeaa ihmistä joka antaisi hänelle rakastavan kodin. Loimu on arviolta 2-5 -vuotias tyttö.

Loimu on sekarotuinen ja varmaa tietoa ei ole, mitä rotuja hänessä on. Hän on sijaiskodissaan olon aikana ollut koko ajan täysin sisäsiisti. Loimulla oli sijaiskotiin tullessaan kuusi pentua, jotka nyt on hoidettu hyvin ja haettu jo omiin koteihin.

Loimun hoitopaikka kertoo Loimusta näin:

”Ensinnäkin Loimusta on hyvä tietää, että se on koira paikallaan. Se on ehdottomasti mitä sydämellisin tapaus. Loimu tuntuu kiintyvän hyvin vahvasti yhteen ihmiseen, jolta se hakee tuke ja turvaa. Loimu sattaa olla alkuunsa varautunut uusien ihmisten, eläinten ja yleensäkin asioiden suhteen. Loimu tarvitsee ihmiseltään tukea ja kannustusta, mutta ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Noiden tarpeiden täytyttyä ei ole rajaa miten ihanan ja läpeensä uskollisen kumppanin Loimusta joku onnellinen voi itselleen saada.

Loimu olisi luultavimmin onnellisimmillaan rauhallisessa kodissa, jossa se saa olla touhuissa mukana. Loimulla saattaa esiintyä eroahdistusta, joten parasta olisi paikka jossa sen ei tarvitsisi olla paljon yksin. Kerrostalojen suhteen kannattaa tiedostaa, että Loimulla on kantava vahtihaukku. Loimu saattaisi myös pitää rauhallisesta koirakaverista, josta olisi kuitenkin vastusta Loimun ison koiran rajuihin leikkeihin. Loimu rakastaa leikkiä kunhan tuntee olonsa turvalliseksi.

Loimu on kaikesta kiinnostunut mukana tsippailija, joka nauttii lepertelystä ja kainalossa ähräämisestä. Oikein innostuessaan siitä saattaa äityä varsinainen höpsöttelijä. Loimu on mitä ihaninta ykköslaatua, omistajaehdokkaan on kuitenkin tärkeä tiedostaa että Loimu vaatii turvallisuutta, kärsivällisyyttä ja aikaa, jotta koirun kanssa voi työstää olemassaolevia haasteita.”

Loimulla on ajoittain ollut herkkä vatsa, joten uuden kodin täytyy huomioida tämä esim. panostaa laadukkaaseen ruokaan. Loimu tarvitsee vielä hieman painoa painonkehitystä täytyy seurata uudessakin kodissa. Loimu on käynyt terveystarkastuksessa sekä sterilisaatiossa ja se on rokotettu ja sirutettu.

Sijaiskoti antaa haastatteluiden aikana lisätietoa Loimusta.

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimet sijaitsevat Oulun alueella. Eläimeen tulee käydä tutustumassa sijaiskodissa ennen adoptioprosessin etenemistä.