Lume (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Lume-tyttönen

Lume on noin 5-vuotias kaunis, pikkuinen tyttökissa, joka on vielä erittäin arka. Siksi hän etsii aikuista, rauhallista kotia, jossa olisi ennestään pieni, suhteellisen kesy nuori kissa, joka saisi rohkaistua Lumetta mukaan leikkeihin. Isoja kissoja Lume hiukan pelkää, mutta sijaiskodissa Lumella oli pieni kissakaveri, jonka kanssa tyttönen sekä nukkui, leikki öisin ja muutenkin viihtyi ennen kaverin muuttoa omaan kotiin. On myös mahdollista, että Lumen tuleva omistaja adoptoi yhdistykseltä Lumen lisäksi myös toisen kissan samanaikaisesti, mikäli kotona ei ole ennestään kissakaveria.

Tulevalta kodilta odotetaan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä Lumen kesyyntymiseen suhteen. Kesyyntyminen on ollut hidasta, mutta pikkuhiljaa Lume on mennyt eteenpäin. Ihan heti Lumesta ei kainaloista tule, mutta jonakin päivänä kärsivällisyys varmasti palkitaan. Arkuudestaan huolimatta Lume on kiltti ja kaikkiruokainen, erittäin siisti kisu.

Uudessa kodissa tulisi olla joko verkotettu parveke tai pieni häkki/tarha ulkoilua varten, koska taustansa vuoksi Lumelle ei suositella valjasulkoilua. Tulevalle kodille olisi myös sellainen toivomus, ettei Lumea ensimmäisen vuoden aikana kuljetettaisi muualle (esim. kesämökille, mummolaan tms). Mikäli tiedossa on lomamatka tai muu poissaolo kotoa, tulisi hoitajan käydä kotona hoitamassa Lumea. Tällä varmistettaisiin, että Lume saa turvallisuuden tunteen ja rauhan juurtua omaan kotiin.

Voisitko sinä olla ihminen, josta tämä arka, pieni tyttönen saisi loppuelämän sydänystävän? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Lumelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.