Lumme (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Tämä pieni tyttönen on Lumme, 9 kuukauden ikäinen musta hurmuri. Sijaiskoti kutsuukin häntä toisinaan myös Mustikiksi tai Mystikiksi -rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Sijaiskotiin saapuessaan Lumme oli varsin sähisevä ja arka pakkaus, mutta neiti on edistynyt hienosti kesyyntymisessä. Mikäli Lumme saa itse lähestyä ihmistä, hän tulee jo tämän viereen. Hän ei kuitenkaan anna vielä ihmisen koskea tai silittää, ja myös yllätetyksi tuleminen saa Lumpeen hieman sähähtämään. On kuitenkin eräs takuuvarma keino, jolla Lumme ilmestyy ihmisen viereen pörräämään: jääkaapin oven aukaisu. Tie Lumpeen sydämeen taitaakin viedä kinkkusiivun kautta!

Lumme on tarkka rutiineistaan, ja hän aloittaa iltarallin täsmällisesti klo 19.30. Lumme etsiikin kotia, jossa olisi tarjolla aktiivista kissaseuraa, sillä hän on varsin leikkisä ja tulee myös hienosti toimeen toisten kissojen kanssa.

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.