(VARATTU) Lymy

Ujohko puolivuotias Lymy asustaa tällä hetkellä sijaiskodissa Oulussa. Hän on syntynyt luontoon, isoon villikissalaumaan, heinäkuussa.

Lymyn erottaa kaksoisveljestään Lystistä vain yhdestä varpaasta. Toki kun ollaan jo viikkoja tunnettu, erottaa Lymyn jo asennosta ja kasvoista. Lymyllä on tosi ujo ja mietteliäs katse. Lymyn tapa liikkua on hauskan puikkiva.

Aluksi Lymy pelkäsi kaikkia ihmisiä kuollakseen ja piilotteli saunalla ja muissa loukoissa. Hän oli myös heikossa kunnossa ja häntä piti ruokkia lääkeruiskulla. Lymy oli luonnossa myös loukannut häntänsä. Nyt hän päästää ihmiset jo metrin päähän, ja kun on oikein kova nälkä, pyörii hän kupintäyttäjän jaloissa kuin ei mitään.

Sormeasikin Lymy uskaltaa käydä nenuttamassa, jos vain asentosi on rauhoittava. Hän siristää sinulle uunin päältä rakastavasti silmiään, vaikkei annakaan vielä koskettaa, kun puhut hänelle helliä. Lymy kyllä tietää miksi hän on vielä hengissä. Uunin päällä tätä elämää on hyvä tuumia, lämpimässä ja turvassa kissakorissa, ja nauttia siitä että vatsa on täynnä.

Tervehdyttyään Lymy on leikkinyt ja juossut lähes niin kuin muutkin, mutta kaksoisveljeänsä Lystiä pienemmäksi hän melko varmasti jää. Ei hän vieläkään jaksa olla valveilla aivan niin pitkään kuin muut, mutta kaikki terveiden kissojen vinkeet häneltä kyllä jo löytyvät.Häntäkin nousee jo iloisesti pystyyn ja koukulle.

Kun ihmisarkuus lopullisesti häviää, veikkaan Lymystä maailman parasta kainalokissaa. Niin läheisyydestä nauttiva kissa hän on. Näyttää siltä, että muutkin kissat rakastavat olla hänen lähellään. Yksin Lymyn ei ole tarvinnut kertaakaan lempikorissaan nukkua. Ja voi kuinka hän silloin hyriseekään!

Lymy lähtisi uuteen kotiin mieluiten reippaan kaksoisveljensä Lystin kanssa. Tai kotiin, jossa on toinen kissa odottamassa. Ainoksi häntä ei raskita antaa. Lymy tarvitsee läheisyyttä ja seuraa toisesta kissasta.

Lymy luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna sekä Fiv-ja Felv testattuna.