Maaru ja Mammu (ME LÖYSIMME KODIN!)

Maaru ja Mammu ovat molemmat 2014 syntyneitä ihania kilpparikissoja. Sisaruksia he eivät ole,mutta nämä tytöt ovat kuitenkin viettäneet koko elämänsä yhdessä.

Vaikka aina ihmisen läheisyydessä ovat asustelleet, eivät he ole vielä sijaiskodissa tottuneet saamaansa huomioon. Sohvalle tullaan kaveriksi katsomaan päivän uutisia, mutta silittää ei vielä saa ― senkin he ilmaisevat poislähdöllään, eivät hyökkäämällä. He viihtyvät toistensa seurassa niinkin paljon, että lelut eivät vielä hirveästi kiinnosta, mutta ajan kanssa varmasti niistäkin innostuvat, kunhan rohkeus ja luottamus ihmiseen kasvaa.

Mammu on rauhallinen tarkkailija ja ”aavekissa” Maaru on sille päälle sattuessaan hyvinkin utelias. Kun Maaru lähtee tutkimusmatkoilleen saadessaan rohkeuden buustin, lyllertää kaveri Mammu perässä. Ja kun nälkä yllättää, uskalletaan keittiöön tulla pyytämään ruokaa. Molemmat myöskin rakastavat leivinuunin päältä maailman seurailua ja tämän seurailun ansiosta sijaiskodin omat rauhalliset ja kissoihin tottuneet koiratkaan eivät enää paljoa hetkauta.

Nämä ihanat kaverukset sopisivat rauhalliseen perheeseen tai yksinasujalle, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä antaa kesyyntymiselle. Lapsiin he eivät ole tottuneet, mutta perhe, jossa olisi rauhallinen lapsi ei välttämättä olisi poissuljetukaan vaihtoehto.

Kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi tai turvallisessa tarhassa ulkoilutettavaksi, valjaisiinhan he eivät ole vielä tarpeeksi kesyjä. Maaru ja Mammu ovat steriloitu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv testestattu (neg.). Maaru ja Mammu asustelevat sijaiskodissaan Oulussa.