Maire (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii rauhallinen Maire

Missä olisi koti arviolta 3-vuotiaalle hienolle Mairelle? Maire etsii rauhallista kotia, jossa häntä olisi odottamassa kiltti kissakaveri.

Luonteeltaan rauhallinen Maire rakastaa loikoilua ja pitkiä päiväunia. Mairen löytääkin usein nukkumasta omasta rauhassaan kissapuusta, mutta osaa Maire olla vailla herkkuja tai leikkiseuraakin. Etenkin tuttujen ihmisten kanssa tämä tyttönen intoutuu oikein kovastikin leikkimään! Leikkien tiimellyksessä sekä ruokinnan yhteydessä on myös hyvä totutella silittelyyn, joka Mairea vielä aika kovasti jännittää.

Kun Maire saapui yhdistykselle kahden pentunsa kanssa, oli hän heitä kohtaan hyvin hyvin suojeleva. Pippurinen luonne tulikin heti selväksi silloiselle sijaiskodille, mutta nykyisessä sijaiskodissa Maire saattaa ärähdellä lähinnä vain silloin, kun hän satunnaisesti säikähtää jotakin tai joutuu kuljetuskoppaan. Aiemmassa sijaiskodissa Maire oireili myös idiopaattista kystiittiä (https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-idiopaattinen-kystiitti/), mutta vaiva katosi, kun sijaiskoti vaihtui rauhalliseen kahden aikuisen talouteen. Osansa saattoi olla myös sillä, että Maire kävi suuressa hammasremontissa, jossa häneltä poistettiin lukuisia poikki menneitä ja huonokuntoisia hampaita.

Kunhan Mairen kanssa jaksaa olla kärsivällinen, hänestä saa erittäin hyväkäytöksisen ja leikkisän kissakaverin, joka seuraa tarkasti kodin tapahtumia sekä hakee nameja kädestä.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti suloiselle Mairelle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.