Manu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Manu on 18 viikon ikäinen. Hieman arka aluksi mutta kun tutustuu niin on erittäin seurallinen ja ihana pieni kollin alku. Manu tykkää leikkiä ja on heti leikissä mukana. Myös toisen kissan seura olisi Manun mieleen. Kaverin kanssa leikkiminen on mukavaa. Manu tykkää silityksistä ja sylissä olosta. Olisikin mahtavaa jos löytyisi koti jossa omat ihmiseni ovat kanssani. Tykkään nukkua ihmisten vieressä ja iltaisin peiton alta pilkistävät varpaat herättävät saalistus viettini. Minulla ei ole allergioita vielä ilmennyt ja ruoka maistuu minulle hyvin. Kuivanappulat ovat suurinta herkkuani. Manua ei ole vielä käytetty lääkärissä mutta senkin aika on pian. Sen käynnin jälkeen ja kun olen toipunut siitä olisinkin valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiin.

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Pääosin eläimet majailevat Oulun seudulla joten huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.

Toivomme yhteydenottoja, joissa kerrottaisiin mahdollisimman kattavasti millainen koti olisi tarjolla.