Manu ja Kerttu (ME LÖYSIMME KODIN!)

Manu ja Kerttu etsivät nyt yhteistä kotia tositarkoituksella. Kerttu on rokotettu, testattu ja leikattu nuori äiti kissa ja on luonteeltaan erittäin ihmisrakas ja kiltti.
Viihtyy ihmisten seurassa ja laser leikit on Kertun lempileikkejä. Tykkää myös leikkiä Manu pojan kans hippaa. Kerttu on saanut lääkäriltä kehotteen laihduttaa hieman painoa. Imetysajasta jäi muutama kilo ja ne pitäisi uudessa kodissa saada normaalin painon rajoille. Kerttu tykkää nukkua ihmisen vieressä ja tulee usein rinnalle nukkumaan.

Manu on ihana äitin kulta poju😻. Puolivuotias kissanpentu täynnä tarmoa ja innostusta. Manu leikkii ihan millä vain ja on aina valmis uusiin leikkeihin. Viihtyy ihmisten seurassa ja tulee usein illalla syliin hakemaan rapsutuksia ja selityksiä. Manu tulee myöskin usein viereen nukkumaan jalkoihin tai kainaloon. Peiton alta vilahtavat varpaat kiinnostaa kovasti edelleen ja aamuisin sängyltä löytyy “lahjoja” mitä pikku isäntä on yöllisiltä leikeiltään saalistanut. Manu ja Kerttu tarvitsisivat kodin jossa heille on aikaa ja jaksamista leikittää. Manu on myös leikattu, sirutettu ja testattu. Kumpikin on erittäin kesyjä sisäkissoja ja ulkoilua vain lasitetulla parvekkeella tai kissoille tarkoitetussa ulkohäkissä. Manu ei ole tottunut ulkoilemaan missään. On täysin sisäkissa. Kerttu on tottunut ulkoilemaan parvekkeella ja usein käykin pienen hetken nuuhkimassa ulkoilmaa parvekkeella. Sijaiskoti on Haukiputaalla.

 

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.