Martta

Kun Martta saapui sijaiskotiin, alkuun vähän mietitytti että minkälainen villiotus sieltä tulikaan, ja onkohan se kissa ollenkaan kun on niin hauskan näköinen 🤗
Martta on pieni ja harmaa, ja silmät on suuret kuin pöllöllä. Alkuun ne tuijotti aina suurena ja epäilevänä, mutta nyt on alettu jo rentoutumaan pienin askelin. Alkuun Martta oli varsinainen yön neito ja seikkaili vain kun sijaispalvelijat nukkuivat, mutta pikkuhiljaa on alkanut myös hiippailla valoisaan aikaan. Aamulla on opittu tulemaan sohvan alle aamupalalle ja omassa piilossa saa olla rauhassa vaikka koko päivän. Täällä mennään hänen ehdoillaan mutta muutaman kerran on päästy varovaisesti silittämäänkin.
Vaikka Martta on kovin ujo ja viihtyy omissa oloissaan, kokoajan siinä huomaa pientä muutosta, kun se hoksaa että hän saa kulkea ja touhuta ihan rauhassa. Kiinni ottaessa voi vielä tulla aikamoisia sähinöitä, mutta sitähän me ei olla hirveästi vielä harjoiteltu.
Martta sopisi kotiin jossa on rauhallista, ja kärsivällinen ihminen joka on halukas seuraamaan kuinka luottamus kehittyy. Sellainen koti, jossa on halua seurata kuinka Martta pääsee ulos kuorestaan. Kissakaveriksi martalle sopisi joku rauhallinen tapaus.
Jos Marttaa haluaa tulla katsomaan, niin voi olla että se ei paljoa näyttäydy. Uudet äänet ja hajut vielä kovin jännittää. Iäksi Martalle on arvioitu noin vuosi tai kaksi, eli nuori tyttönen vielä.

Martta luovutetaan uuteen kotiin leikattuna, rokotettuna, sirutettuna sekä Fiv- ja Felv testattuna. Ja tietenkin ainoastaan sisäkissaksi.

Jos sinulla on tarjota Martalle rauhallinen koti, ota yhteyttä ja kerro meille, millainen koti sinulla olisi tälle pienelle pöllölle tarjota.