Mauno

Mauno on noin 10v kissapappa, joka rakastaa rapsutuksia ja sylissä olemista. Mauno oli varmasti ollut jo pidempään reissussa ennen sijaiskotiin tuloaan ja se oli verottanut Maunon vointia. Nyt muutaman kuukauden toipumisen jälkeen Mauno alkaa olla valmis omaan kotiin. Mauno on rokotettu, sirutettu ja kastroitu.

Maunolla on kissojen FIV-virus eli Mauno muuttaa joko ainoaksi kissaksi tai toisen FIV-positiivisen kissan kaveriksi. Maunon kanssa on erityisen tärkeää huolehtia laadukkaasta ravinnosta, stressin ehkäisemisestä ja säännöllisistä eläinlääkärin tarkistuksista. Sijaiskodissa on syötetty virtsakideruokaa. Mauno viihtyisi varmasti hyvin lasitetulla parvekkeella tai turvallisessa ulkotarhassa, jossa saisi nuuhkia ulkoilmaa. Mauno osaa kulkea myös valjaissa, mutta ei oikein pidä siitä ettei saa mennä mihin haluaa ja ilmaisee tyytymättömyytensä näissä tilanteissa murisemalla.

Mauno on sisäsiisti, mutta ulkona saattaa merkata paikkoja. Tämä luultavasti vähenee, kun kastroinnista on kulunut hieman enemmän aikaa. Mauno on ihana ja luottavainen kissa joka ei enää häslää turhia vaan osaa arvostaa rauhallista elämää. Mauno käpertyy mielellään kainaloon vaikka päiväunille ja rakastaa seuraa ikään ja kokoon katsomatta. Koiria Mauno ei tunnu pelkäävän ainakaan kauempaa.