Mauri (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Mauri on 8 vuotias kookas ja rauhallinen eläkeläisherra. Mauri etsii rauhallista kotia aikuisperheessä ja voi tulla toimeen myös toisen rauhallisen kissan kanssa. Mauri on lempeä ja nauttii leuan alta rapsutuksista ja silittelyistä. Tulee myös ensi arastelun jälkeen viereen nukkumaan. Sylissä jostain syystä Mauri ei viihty mutta on muuten seurallinen ja tykkää makoilla korkeilla paikoilla hyllyjen ja tasojen päällä mistä on hyvät näkymät ympäristöön. Mauri osaa tehdä herkkupalojen avulla temppuja kuten istu, tassu ja ylävitonen mutta nykyisessä sijaiskodissa näitä taitoja ei ole harjoiteltu.

Maurilla on historiassa vääriin paikkoihin pissailua mutta nykyisessä sijaiskodissa tätä ei ole tapahtunut kuin kerran. Mauri on kertaalleen jo löytänyt kodin mutta palautui yhdistykselle, kun vähemmälle huomiolle jääneet hengitysoireet diagnosoitiin astmaksi. Tätä lääkitään kerran päivässä inhalaattorilla josta Mauri ei ole vielä oppinut tykkäämään mutta lääkkeen saa annettua ihan nätisti eikä vie aikaa kuin minuutin. Lääkkeen annosta video pätkä tässä ilmoituksessa jossa näkyy vähän huonompi päivä. Lääkkeen antoon saa riittävän opastuksen.

Mauri on nyt sijaiskodissa kolmen tyttökissan kanssa ja on ollut reipas vaikka tämä tyttökööri sille suhiseekin.

Mauri on rokotettu, sirutettu, kastroitu, Fiv/Felv -testattu. Löytyisikö sinun luotasi eläkepäivien koti Mauri-herralle?