Mauri (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Mauri on pian 7-vuotias kastroitu poikakissa. Mauri etsii rauhallista kotia aikuisperheessä, jossa saisi olla ainoana kissana. Mauri on kesy kotikissa, joka tuli yhdistykselle kodinvaihtajana ja se on siis jo tottunut kotikissan tavoille ja kodin ääniin. Mauri voi aluksi ujostella uusia ihmisiä, mutta tutustuttuaan se rakastaa rapsutuksia ja tulee viereen nukkumaan. Sylissä se ei viihdy, mutta leikittämisestä pitää kovasti.

Maurilla on taipumus reagoida stressiin vääriin paikkoihin pissailulla. Edellisessä sijaiskodissa se merkkasi toisten kissojen hajuja, mutta vaihdettuaan rauhalliseen sijaiskotiin, jossa se saa olla ainut kissa ei vääriin paikkoihin pissailua ole ollut. Mauri syö varmuuden vuoksi urinaryruokaa, mutta omaan kotiin päästyään ja muuttostressistä toivuttuaan myös muuta laadukasta ruokaa voi kokeilla. Mauri osaa tehdä herkkupalojen avulla temppuja kuten istu, tassu ja ylävitonen.

Mauri on nähnyt edellisessä sijaiskodissa koiria, mutta äänekästä koiraa se pelkäsi. Hiljaisen ja rauhallisen koiran kaverina se voisi tottua elämään, mutta olisi varmasti onnellisimmillaan kodin ainoana silmäteränä. Mauri odottaa omaa kotia sijaiskodissa Oulussa. Mauri on rokotettu, sirutettu, kastroitu, Fiv/Felv -testattu ja siltä on otettu perusverikokeet, jotka olivat normaalit. Löytyisikö sinun luotasi eläkepäivien koti Mauri-herralle?