Mico

Oulu / Kotia etsii Mico-poika

Leikkisä Mico on arviolta 5-vuotias poikakissa. Mico etsii kotia, jossa voisi mielellään olla aktiivinen kissakaveri odottamassa. Mikäli kodissa ei ole kissakaveria, tulisi siellä olla runsaasti muuta aktiviteettia ja tilaa palloleikeille, sillä energiaa ei nimittäin Micolta puutu.

Mico on rohkaistunut hurjasti sijaiskodissa, eikä ihmisen kosketus ole enää aivan kamala asia. Ihmisten seura jopa kiinnostaa Micoa nykyisin, ja häntä saa hetken jo rapsutellakin. Välillä Mico kuitenkin perääntyy kohteliaasti tai näyttää sievästi tassua, kun rapsutuskiintiö on hänen mielestään täynnä. Kynsiä tai hampaita Mico ei ole sijaiskodissa käyttänyt kuitenkaan ihmistä kohtaan, vaikka esim. kuljetuskoppaan laittaminen vielä onkin aika epämieluisaa puuhaa.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti mainiolle Micolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.