Miina

Tässäpä vasta seurallinen ja kiva kissa. Häntä on kokenut kovia, mutta lyhyempi mallihan on vain persoonallinen, eikös?

Miina on noin 6-vuotias, seurallinen ja leikkisä kissa joka arvostaa ruokaa siinä määrin, että sen linjat vaativat tarkkailua etteivät liikaa pyöristyisi. Miina on varsinainen herkkusuu ja syönnin päätteeksi onkin hyvä köllähtää päiväunille. Se ei ole turhan riekkuja vaan enemmänkin rauhallinen nautiskelija.

Miina innostuu välillä leikkimään ihmisten kanssa ja tekee tarkkoja syöksähdyksiä sulkalelun perässä. Välillä leluhiirikin saa kyytiä mutta enemmän Miina nauttii pehmeällä pedillä köllöttelystä ja silityksistä. Miina on sijaiskodissa tottunut toisiin kissoihin, mutta on oman arvonsa tuntevaa tyyppiä, joka tuntuu pistävän nuoremmat järjestykseen. Ei ole mikään pirttihirmu kuitenkaan vaan vähän topakampi vain. Itsevarma kissarouva.

Miinan häntä on luultavasti aikanaan paleltunut tai sille on sattunut joku tapaturma. Hännän tynkä on parantunut hyvin ja tutkittu eläinlääkärillä eikä vaadi jatkohoitoa.

Miina rakastaa rapsutuksia ja käy puskemassa jalkoja mahtavan kehräyksen säestämänä. Miinalla on joskus tapana näykkäistä kevyesti ihmistä rapsutusten/puskemisen lopuksi. Silloin se vähän itsekin ihmettelee, että mitäs kävi, mutta rapsutustuokioiden pitäminen sopivan lyhyinä on auttanut tähän niin Miina ei ehdi liikaa innostua saamastaan huomiosta.

Miina on rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Miina on sijaiskodissa ollut sisäsiisti ja syö tavallista kissanruokaa. Miina on tavattoman kiltti ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet, kuten korvien putsaamisen ilman vastarintaa.
Samoin eläinlääkärissä tehdyt toimenpiteet kuten verikokeen ottaminen sujuvat hienosti, kunhan rapsutuksia vain riittää.