Miisu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kaunis Miisu

Miisu on 3-4-vuotias kaunis neitokainen, joka vielä hieman arastelee ihmistä. Siksi Miisu etsii rauhallista kotia, jossa hän saisi tutustella omaan tahtiinsa uuteen ihmiseen ja kotikissan elämään. Miisu on myös tottunut toisten kissojen seuraan, ja olisikin hyvä, mikäli loppuelämän kodissa olisi Miisulle tarjolla kissakaveri.

Vaikka Miisu ei anna vielä ihmisen silittää itseänsä, on hän etenkin ruoka-aikaan jo varsin seurallista kissaa. Tällöin Miisu tulee lähistölle ahkerasti puskemaan pöydän ja tuolin jalkoja, ja onpa hän välillä erehtynyt ruokaa odottaessaan puskemaan myös sijaiskotiemännänkin jalkoja. Miisusta näkeekin, että hän kovasti haluaisi jo tehdä ihmisen kanssa lähempää tuttavuutta, mutta vielä on kerättävä hetki rohkeutta sitä varten. Miisun luottamuksen ansaittuaan hänestä kyllä saa taatusti luotettavan ja rakastavan loppuelämän kaveruksen itselleen!

Miisun kesytyksessä ja ihmiseen totuttamisessa toimivat loistavasti kaikenlaiset herkut – kissan namit uppoavat parempiin suihin vauhdikkaasti, ja varsinkin herkkutikut ovat Miisun mieleen. Herkuttelun ohella tyttösen lempipuuhaa on myös ihmisten ja muiden eläinten tarkkailu, toki sopivan etäisyyden päästä lattialla köllötellen. Ainakaan toistaiseksi Miisu ei ole osoittautunut kovin leikkisäksi, mutta toki hän välillä huiskaisee hieman kepin päässä roikkuvaa höyhentä, jottei sijaiskoti aivan unohda Miisun olevan etäistä sukua villeille kissapedoille!

Olisiko juuri sinulla Miisun kokoinen kolo sydämessäsi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit ihanalle Miisullemme tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.