Milo ja Missi (ME LÖYSIMME KODIN!)

Pian 4-vuotta täyttävät sisarukset, poika Milo ja tyttö Missi, etsivät yhteistä kotia!

Popopetin sijaiskotiin saapuessaan nämä luontoon syntyneet pennut olivat varsin arkoja, ja heidän totuttamisensa ihmiseen otti aikansa. Nykyisin Milo ja Missi ovat kuitenkin jo varsin kesyjä kissoja, ja etenkin Milosta on kuoriutunut varsin seurallinen kaveri. Milo viihtyykin hyvin ihmisen sylissä, ja antaa myös tehdä kaikki käsittelyt ja toimenpiteet nosteluineen sekä kynsienleikkauksineen ongelmitta. Milolla riittää myös energiaa, joten päivittäiset leikkihetket ovat tämän pojan kohdalla erittäin tärkeitä! Veljeään arempi Missi taas on hieman säikky, mutta lämmettyään antaa kyllä silitellä, vaikka ei viihdykään sylissä veljensä tavoin.

Milo ja Missi toivoisivat oman loppuelämän kotinsa olevan rauhallinen, ja etenkin Missin arkuuden vuoksi toiveissa olisi paikka, jossa ei ole pieniä lapsia tai muita eläimiä. Myös lasitettu parveke tai verkotettu kissatarha olisi tämän kaksikon mieleen, vaikkakaan ei välttämättömyys. Olisiko sinulla tarjota sitoutunut koti tälle hurmaavalle kaksikolle? Jos tunsit sydämessäsi läikähdyksen, otathan yhteyttä – kerromme mielellämme Milosta ja Missistä lisää!

—-

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- sekä FeLV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Pääosin eläimet majailevat Oulun seudulla ja huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.

Toivomme yhteydenottoja, joissa kerrottaisiin mahdollisimman kattavasti millainen koti olisi tarjolla.