Milo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Milo on 10 kk ikäinen nuori herra. Hän etsii arvoistaan loppuelämän kotia. Milo on jo sijaiskotiin tullessaan ollut täysin kesy ja vienyt ihanalla luonteellaan sijaiskodin ihmisten sydämet.

Milo juoksee aina iloisesti vastaan, kun sijaiskodin väki saapuu kotiin. Myös vieraita hän on aina iloisesti vastassa. Paras nukkumapaikka on tietysti ihmisten vieressä, sillä Milo kömpii jokainen aamuyö kainaloon nukkumaan isosti kehräten. Toki myös muuhun aikaan päivästä Milo saattaa hakeutua viereen kehräillen rapsutuksia hakemaan. Milo on siis hyvin seurallinen ja huomiota hakeva kissa. Milo rakastaa rapsutuksia – erityisesti maharapsuja! Uudessa kodissa tulee olla siis aikaa ja aktivointia leikkisälle Milolle.

Toimeen Milo tulee hyvin toisten kissojen kanssa. Niinpä tämän pojun uudessa kodissa tulisi olla leikkisä kissakaveri tai kavereita tälle aktiiviselle herralle. Koiria hän ei ole koskaan tavannut. Milo on oppinut ulkoilemaan hienosti valjaissa, joten uuden kodin tulisi olla valmis jatkamaan tätä. Sijaiskodissa asuessaan Milolla on ollut herkkä vatsa ja olemme usein taistelleet ripulia vastaan. Tästä syystä uuden kodin täytyy olla valmis panostamaan laadukkisiin Milon vatsalle sopiviin ruokiin. Vatsavaivoista huolimatta Milo on aina ensimmäisenä ruokakipolla.

Milo ei viihdy autossa sitten yhtään vaan konsertti ja protesti alkaa välittömästi. Auto tuottaa siis stressiä. Uuden kodin olisi siis hyvä huomioida se, että pitkien matkojen autoilu ei tule Milon kanssa onnistumaan. Siispä Milo etsii uutta kotiaan myös Oulun läheisyydestä, jotta automatkat minimoitaisiin.

Milo on madotettu, korvapunkki häädetty, leikattu, sirutettu, rokotettu sekä testattu negatiiviseksi FiV ja FeLV testeistä. Milo asustelee sijaiskodissaan Oulussa. Otathan huomioon, että vaadimme vähintään yhden tutustumiskäynnin sijaiskodissa.

Milo jää odottamaan huolellisesti täytettyjä ja harkittuja hakemuksia.