Mimi ja Luna (ME LÖYSIMME KODIN!)

Mimi ja Luna ovat kissa siskot vailla vertaa. He ovat jo pienestä asti olleet hyvät kaverit keskenään ja olisikin mahtavaa jos he pääsisivät samaan kotiin. Luna on todellinen syli kissa. Änkeää aina kun mahdollista syliin rapsuteltavaksi ja siliteltäväksi. Luna tykkää leikkiä niin ihmisten kuin muidenkin kissojen kanssa ja on erittäin utelias ja sosiaalinen tapaus. Luna nukkuu myöskin ihmisten vieressä.

Mimi on pitkäkarvainen ihana kissan alku. 18 viikon ikäinen ja leikkaukseen menossa. Kunhan saadaan lisää painoa vaaalle. Mimi tykkää ihmisten seurasta ja tulee usein iltaisin hakemaan silityksiä. Mimi ei ole niin rohkea kuin Luna mutta Lunan esimerkillä uskaltaa hänkin tutkimaan uusia ihmisiä ja asioita. Omaa kotia etsisimme siis yhdessä.

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Pääosin eläimet majailevat Oulun seudulla joten huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.

Toivomme yhteydenottoja, joissa kerrottaisiin mahdollisimman kattavasti millainen koti olisi tarjolla.