Mimi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii ihana Mimi

Mimi on arviolta vuoden ikäinen puuhkahäntäinen neitokainen, joka etsii kotia, jossa olisi tarjolla kissakaveri tai -kavereita. Mimin lievän arkuuden vuoksi olisi hyvä, että kodissa myös ymmärrettäisiin antaa hänelle sekä aikaa että tilaa, jotta Mimi voi rohkaistua vielä lisää.

Jo nyt Mimiä voi silitellä, mutta vain silloin kun neidille itselleen sopii. Mimi kavahtaa myös vielä äkillistä kosketusta, mutta kesyyntymisen suhteen ollaan jo varsin hyvällä tiellä! Mimi on myös kova puskemaan, niin ihmisiä kuin lajitovereitakin, ja hän on osoittautunut varsin uteliaaksi ja seuralliseksi kissaksi. Vieraita Mimi toki vielä luonnollisesti arastelee, mutta esimerkiksi perheen 7-8-vuotiaat lapset ovat tulleet Mimille jo niin tutuksi, ettei hän heitä juurikaan enää säiky. Mimi tuleekin usein mielellään seurailemaan vierestä, mitä ihmiset touhuilevat.

Mimi on myös varsin leikkisä kissa, ja iltaleikit sekä -rallit kavereiden kanssa ovat suurinta lystiä. Lisäksi Mimi rakastaa pyöritellä itsekseen palloja. Leluja joutuukin etsimään alati vallan ihmeellisistä koloista, sillä mystisesti katoavien pallojen lisäksi Mimi tykkää kuljetella myös esimerkiksi omia hiiriään varsin kummallisiin paikkoihin. Toki Mimi itse löytää nämä lelut vaivatta, joten eivät ne suinkaan ole silloin hukassa vaan erinomaisessa jemmassa!

Olisiko juuri sinulla hakusessa oma palloja piilotteleva puuhkahäntä? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Mimille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.