Mimosa

Oulu / Kotia etsii Mimosa-tyttö

Mimosa on noin 4-vuotias kultainen ja kiltti pieni haaveilija. Mimosa etsii kotia, jossa olisi suunnilleen saman ikäinen kissa hänelle leikki- sekä unikaveriksi. Mimosa voidaan adoptoida myös sijaiskodissa asuvan hyvän kissakaverin, esimerkiksi Kamomillan (https://popopet.net/projekti/kamomilla), kanssa . Populaatiotaustansa vuoksi Mimosaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, sillä tyttönen on aina elänyt kissakavereiden kanssa.

Mimosa rakastaa ulkoilua pienessä viihtyisässä ulkotarhassa, joka vaikuttaa olevan hänen elämänsä tärkein asia. Mimosa ulkoileekin aamusta iltaan tiiraillen lintuja, torkkuen lämpimässä auringon paisteessa tai kuunnellen sateen ropinaa. Ulkoilumahdollisuus on siis myös tulevassa kodissa tärkein asia, ja siellä tulisi olla joko pieni tarha tai lasitettu/verkotettu parveke, josta Mimosa voi tähystellä maailman menoa. Valjasulkoilua ei taustan vuoksi suositella Mimosalle lainkaan.

Mimosa on kaikkiruokainen, erittäin siisti ja kiltti kissa. Mimosa on myös kesyyntynyt melko nopeasti, mutta hän ei anna vielä ihmisen rapsuttaa tai silittää itseänsä. Luottamus ihmiseen kasvaa kuitenkin joka päivä, ja kun ihminen vain jaksaa olla kärsivällinen sekä antaa Mimosalle aikaa, onnistunevat myös silittelyt aikanaan!

Toiveena olisi, ettei Mimosaa vietäisi mahdollisten lomien aikana hoitoon vieraaseen paikkaan, vaan hoitaja kävisi kotona häntä hoitamassa. Näin toimimalla Mimosa voi rauhassa juurtua omaan kotiinsa, eikä hänelle tule turhaa stressiä muutoksista.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti kultaiselle Mimosalle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.