Mindi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii iki-ihana Mindi

Mindi on noin 07/21 syntynyt pentu, joka tutun ihmisen seurasssa on varsin leikkisä ja energinen. Palloja pyöritellään ahkerasti vuorokaudenaikaan katsomatta, narukepin päässä roikutaan epätoivoisesti, keittiön tasoille hypitään kielloista huolimatta ja öisin asunnossa vallitsee hurja, matot kasaan vetävä ralli.  Sylikissa Mindi ei kuitenkaan ole ja hän antaa koskea vain silloin, kun on rapsutuksia vailla. Rohkeimmillaan Mindi onkin kesyn kissakaverin vieressä rapsutuksia kerjäämässä ja aamuisin ihmistä hereille tuuppimmassa.

Mindillä on todettu rintaonteloröntgenissä pieniä tiivistymiä keuhkojen reunoilla, jotka voivat aiheuttaa astmatyyppistä oireilua (köhähtelyä). Kotiehdokkaan onkin syytä varautua tulevaisuudessa siihen, että Mindille voi joutua aloittamaan astmalääkityksen jossain vaiheessa hänen elämäänsä. Juuri nyt astma ei kuitenkaan oireile eikä vaadi lääkitystä.

Mindin tulevassa kodissa tulisi olla leikkisä kissakaveri, sillä Mindi on varsin utelias ja hieman kärsimätön tutustumaan uuteen kissakaveriin. Mindin arkuuden vuoksi toiveissa olisi myös löytää koti, jossa ei ole lapsia.

Mindi odottelee huolella täytettyjä hakemuksia sijaiskodissaan Oulussa. Mikäli sydämessäsi läikähti Mindistä lukiessasi, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.