Misti (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii mutkaton Misti

Misti on arviolta 2-vuotias puhelias kissaneiti, joka tuntuu viihtyvän paremmin ihmisten kuin toisten kissojen seurassa. Tämän vuoksi Misti voisi sopia myös ainoaksi kissaksi, vaikka toki hän sietää hyvin myös lajitovereidensa seuraa.

Luonteeltaan Misti on seurallinen, leikkisä ja utelias. Misti on selkeästi saanut viettää pentuaikansa ihmisten seurassa, ja hän tykkääkin kovasti olla mukana kodin arkiaskareissa. Esimerkiksi aamuisin tämä herätyskellon tarkka neiti on haukkana paikalla todistamassa, kun sijaiskodin emäntä avaa silmänsä. Heräämistä seuraa vienolla maukumisäännelä toimitettu hyvän huomenen toivotus – voisiko päivä enää ihanammin alkaa?! Myös yöt Misti tykkäisi kovasti viettää ihmisen vieressä, mutta harmillisesti sijaiskodin toiset kissat ovat usein jo varanneet parhaat paikat pään vierestä. Siksi Mistin on toistaiseksi ollut tyytyminen jalkopään paikkoihin.

Olisiko juuri sinulla tyynyn vieressä tilaa tälle ihanalle neidille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Mistille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.