Miuku (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / kotia etsii Miuku-neito

Miuku on 7-vuotias hurmaava kesy neito, jonka mielestä rapsutukset ovat parasta maailmassa. Hetkellisesti Miuku saattaa viihtyä sylissäkin, ja hän on myös kova juttelemaan! Miuku rakastaa myös ruokaa ja käykin omatoimisesti hakemassa maistiaisia, jos niitä on jätetty näkyville. Miukun herkkävatsaisuuden vuoksi neiti suosii kuitenkin viljatonta kissanruokaa, jotta maha pysyy kunnossa.

Miuku etsii kotia ainoana kissana. Hän on myös hieman stressiherkkä, joten Miuku muuttaisi mielellään sellaiseen kotiin, jossa elämäntilanne on jo vakiintunut ja arki rauhallista.

Olisitko sinä Miukun oma ihminen? Laita viestiä ja kerro meille lisää, millaisen kodin voisit tälle hurmaavalle tyttöselle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.