MiuMiu ja Pampula

Nämä söpöset ja pörröiset puuhkahännät ovat Pampula ja Miumiu, puolisen vuotta sitten luonnosta pelastettuja piskuisia villittäriä! Miumiu on noin nelivuotias jo kovasti rohkaistunut tyttö. Metsästysvaistossa löytyy ja se viihtyykin ikkunan ääressä lintuja ja oravia vahtien.

Miumiu tulee usein öisin jalkopäähän pötköttelemään, mutta säikkyy vielä hieman ihmistä jalkeilla, eikä anna vielä silittää, mutta höyhenlelulla sitä voi jo koskea!

Pampula taasen on noin kaksi vuotias ujo tyttö, jolla kesti pitkään uskaltautua ulos piilostaan, mutta hissukseen se on alkanut viihtyä enemmän myös ihmisen näkösällä.

Pampula tykkää pingispalloista, kuten Miumiukin, ja antaa myös silittää itseään höyhenlelulla. Miumiu on Pampulan paras kaveri ja paras isosisko eli nämä tyttäret etsivät yhteistä loppuelämänkotia.

Kodin tulisi olla rauhallinen ja uudella omistajalla tulisi olla ymmärrystä ja aikaa jatkaa kahden aran kissan totuttamista kotielämään. Tytöt säikkyvät helposti sekä ääniä että liikkeitä ja tulevat ihmisen lähelle toistaiseksi vain silloin kun ihminen on paikallaan tai liikkuu hyvin rauhallisesti. Molemmat on steriloitu, rokotettu, sirutettu, madotettu, Fiv/Felv-negatiivisiksi testattu ja ovat nyt sijaiskodissa Oulun alueella.