MiuMiu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Tämä puuhkahäntäinen kaunotar on nimeltään Miumiu! Temperamentiltaan se on räväkkä ja rohkea: niin moni asia kiinnostaa! Hieman Miumiu vielä arastelee ihmistä, jos ihan lähelle tulee. Mutta jos heeeerkkua on tarjolla, niin antaa tulla toooosi lähelle. Miumiu tulee välillä myös viereen pötköttelemään ja antaa silittää höyhenlelulla. Saattaa se kömpiä emännän jalkopäähän yöunillekin!

Miumiu kiipeilee mielellään ja vahtii maailmanmenoa ikkunasta tiiviisti. Miumiu on itsenäinen kissa, joka ei malta pysyä aina paikallaan kun kissakaverinsa Pampula haluaisi kaveerata. Tytöt ovat kuitenkin hyviä ystäviä keskenään, pesevät toisiaan ja välillä nukkuvatkin yhdessä, mutta näyttää siltä, että Miumiu tykkää olla enemmän omillaan. Täten Miumiu voisi viihtyä myös ainoana kissana, vaikka ensisijaisesti etsivätkin yhteistä kotia. Miumiulla on ikää noin 4-5 vuotta.

 

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.