Mörkö (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kollipoika Mörkö

Nyt olisi koti hakusessa kesällä 2022 syntyneelle Mörkö-pojalle. Mörkö etsii aikuista kotia, jossa osataan antaa kissalle aikaa ja tilaa kesyyntyä omaan tahtiin. Tulevassa kodissa tulisi olla myös kissakaveri, sillä Mörkö on tottunut lajitovereiden seuraan.

Arkuudestaan huolimatta Mörkö on alkanut jo hienosti luottamaan ihmisiin. Vaikka hän ei vielä anna koskea, hengailee Mörkö jo reippaasti näkösällä myös päiväsaikaan. Uteliaisuutta ja leikkisyyttäkin löytyy, ja Mörkö uskaltaa jo tulla hakemaan nameja ihmisen kädestä. Kovat äänet ja nopeat eleet saavat Mörkön kuitenkin vielä luikkimaan karkuun tai korkeiden hyllyjen päälle tarkkailemaan tapahtumia etäämmältä. Vessa-asiat Mörkö hoitaa hienosti, huteja ei pojalla ole tullut lainkaan.

Sijaiskodissa Mörkö on osoittanut tulevansa paremmin toimeen poikakissojen kanssa, joten tuleva kissakaveri voisi todennäköisesti olla mielummin kolli. Mörkö kuitenkin lämpenee hieman hitaasti uusille tuttavuuksille, joten uuden kodin on hyvä varautua siihen, että totuttamisessa voi mennä hetki.

Olisitko juuri sinä halukas ottamaan kesytyshaasteen vastaan ja kuorimaan Mörköstä lempeän kotikissan esiin? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Mörkölle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.