Mörri (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Mörri-tyttö

Hei kaikki, minä olen Mörri, arviolta 9-vuotias puuhkahäntäinen neitokainen, ja haluaisin jo muuttaa ikiomaan kotiin! Olen kotoisin suuresta populaatiosta, jossa minulla oli paljon kavereita. Toisista kissoista onkin ollut täällä sijaiskodissa apua kesyyntymisessäni, joten toivoisin, että myös loppuelämäni kodissa olisi tarjolla lajitovereiden seuraa. Vaikka olen vielä arka, minua saa jo silittää toisinaan sievästi. Arkuudesta huolimatta olenkin varsin kiltti ja myös utelias uusien asioiden suhteen.

Kuten kuvasta näet, tämä turkin kasvatus minulla on komeasta puuhkahännästä huolimatta vielä vähän vaiheessa. Eläinlääkäri näet joutui ajelemaan turkistani kiristäviä takkuja pois, ja myös hampaita minulla on muutama jäänyt matkan varrelle. Minua tällaiset pikkuviat eivät vaivaa laisinkaan, tykkään viettää leppoisia kissanpäiviä pahvilaatikoissa ja kiipeilypuun laatikossa köllötellen.

Olisiko sinun sydämessäni minun, maanmainion Mörrin mentävä kolo? Ota yhteyttä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.