Mummu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu (Muhos) / Kotia etsii hurmaava Mummu

Olisiko kodissasi paikka pikku-mummulle?

Mäyris, lempinimeltään Mummu, etsii itselleen rauhallista kotia, jossa saisi olla ainoana kissana. Mummu on loukutettu isosta populaatiosta, mutta hän tuntuu pelkäävän muita kissoja ja tekeytyy pieneksi ja huomaamattomaksi muiden kissojen seurassa. Mummun elämä ei ole ollut helppoa. Hän on tehnyt elämänsä aikana monet pennut ja korvatkin ovat talven pakkasilla paleltuneet ja pudonneet pois. Nyt Mummun olisi aika päästä omaan, rakastavaan kotiin.

Mummu arkailee vielä monia asioita, mutta on tottunut ihmiseen ja taitavan kissakuiskaajan kanssa kesyyntyy nopeasti kunhan saa edetä omaan tahtiinsa. Sijaiskotiemännän antamia rapsutuksia Mummu rrrrakastaa! Silloin hän aivan kellahtaa innosta kyljelleen ja kehrää kovaa. Korvattomalla päällään Mummu puskee kättä ja pyytää lisää rapsutuksia. Herkkusuukin hän on ja hakee leikkelepaloja kädestä innokkaasti. Mummu syö viljatonta ruokaa ja on siisti rouva. Yhtään hutia ei ole tullut laatikon ohi. Matkustamisesta hän ei pidä, joten omistajan mahdollisten reissujen ajaksi pitäisi kotiin saada hoitaja tai kuljettaa Mummu johonkin tuttuun hoitopaikkaan.

Mummu on arviolta noin 8-vuotias, hänet on steriloitu, rokotettu, fiv ja felv testattu (negatiiviset) sekä sirutettu. Mummu odottaa harkittuja yhteydenottoja sijaiskodissaan Muhoksella.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti ihanalle Mummulle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.