Muska ja Juliet (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät kaverukset Muska ja Juliet

Tässä ovat Muska (kuvassa vasemalla) ja Juliet (kuvassa oikealla), parin vuoden ikäiset kissatyttöset. He etsivät nyt yhdessä kotia, jossa saisivat rauhassa ja omalla ajallaan jatkaa tutustumista ja totuttautumista kotikissan elämään.

Juliet on kaksikosta rohkeampi, ja ihmisen läsnäolo ja puuhailut kiinnostavat häntä kovasti. Juliet seuraakin usein kiipeilypuustaan silmä kovana, mitä talossa tapahtuu. Myös ruoka-aikaan neiti on taatusti oikeaan aikaan kupilla odottamassa. Liian lähelle ihminen ei kuitenkaan saa tätä tyttöstä tulla, minkä vuoksi Juliet ei halua vielä asettua myöskään rapsutettavaksi.

Kaksikosta Muska on Julietia arempi. Vaikka edistysaskeliakin on jo kesyyntymisen tiellä otettu, suhtautuu Muska ihmiseen vielä varauksella. Muska viettää kyllä Julietin tavoin jo päivät näkösällä, mutta ihmisen tullessa liian lähelle hän vetäytyy rauhallisempaan piilopaikkaan. Julietin ansiosta Muska on kuitenkin edennyt huimasti kesyyntymisen tiellä, ja rohkeamman kaverin esimerkkiä seuraten myös Muska on päivä päivältä reippaampi. Kaksikon saakin leikittämällä jo hienosti mukaan hiirijahtiin!

Tulevan kodin on hyvä olla tietoinen, että Muskalla on ilmennyt stressin ja muuttuvan ympäristön seurauksena pissailua vääriin paikkoihin. Pissavaivat ovat kuitenkin vähentyneet ja nykyisessä sijaiskodissa vahinko on tapahtunut ainoastaaan yhden kerran.

Olisiko juuri sinulla kotonasi paikka tälle suloiselle kissakaksikolle? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Muskalle ja Julietille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.