Nana (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii vauhdikas Nana

Kotia etsivä Nana on 7 kuukauden ikäinen, menoa ja meininkiä rakastava pojankossi. Virtaa ja energiaa pursuava Nana tarvitsee tulevaisuudessakin leikkikaverin, joten tulevassa kodissa tulisi olla kissakaveri odottamassa.

Nana ei arkaile ihmisiä eikä myöskään ole ranttu sen suhteen, kenen kissakaverin kanssa intoutuu leikkeihin. Vauhtia rakastava pojankossi onkin saanut sijaiskodissa vipinää aikaiseksi, kun yhden leikkikaverin väsähtäessä Nana jatkaa painia ja rallia heti seuraavan kanssa. Onpa Nana saanut houkuteltua mukaan jopa sellaisetkin kissat, jotka eivät ole aiemmin muiden kissojen kanssa leikkimisestä innostuneet.

Nana on aina paikalla siellä missä tapahtuu: olitpa laittamassa ruokaa tai rentoutumassa saunan löylyissä, pitää tämä valloittava vipeltäjä sinulle aina seuraa. Vieraat Nana kjäy myös heti toivottamassa tervetulleeksi, ja tottakai hän testaa samalla uudet sylit, jotta tietäisi, missä niistä on parasta ottaa pienet päivälevot. Nana on myös tottunut ala-aste -ikäisiin lapsiin, ja hän tykkää rauhoittuessaan kaivautua ihmisen kainaloon nauttimaan hyvin ansaituista unista.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti energiselle Nanalle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat adoptoidaan leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.