Napero ja Cisse

Pojat etsivät edelleen ikiomaa kotia!  Napero (noin 1v) ja Cisse (noin 2v) ovat kaksi hyvin pikkuista, lähes kääpiökokoista kollipoikaa. Molemmat ovat uteliaita, sosiaalisia ja kovia leikkimään sekä ihmisen kanssa että kahdestaan. Pojat ovat hyvin kiinnostuneita ihmisen touhuista ja seuraavat uteliaina vieressä arjen puuhia. Sylikissoja pojat eivät vielä ole, mutta luottamus ihmiseen on kasvanut viikko viikolta. Illalla molemmat pojat odottavat leikkituokiota yhdessä isännän kanssa ennen nukkumaan menoa.

Napero on pojista rohkeampi ja uteliaampi, se haluaa olla kaikessa mukana. Napero tykkää leikkiä palloilla, kepeillä ja juosta narun perässä. Se antaa leikkiessään jo silittää itseään.

Cisse on puhelias poika, jolla on paljon asiaa ja joka kurrailee leikkiessään. Cisse on ujompi, se säikähtää jos ihminen menee lähelle liian nopeasti, mutta sitten kuitenkin mielellään leikkii kun sitä leikittää. Molemmat tulevat keittiöön pyytämään ruokaa ja ottavat herkkupaloja kädestä.

Molemmat kollipojat ovat kesyyntyneet hurjaa vauhtia alkutilanteeseen verrattuna. Pojat ovat täysin sisäsiistejä ja tulevat erittäin hyvin toimeen sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Pojat eivät koskaan ole olleet ulkona ja siksi sopivat hyvin kerrostaloonkin asumaan. Napero ja Cisse ovat parhaita kavereita keskenään ja lähtevätkin uuteen kotiin yhdessä.

Napero ja Cisse luovutetaan rakastavaan loppuelämän kotiin madotettuna, leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja Fiv/Felv -testattuna yhteishintaan 280 euroa. Kissat ovat Haukiputaalla. Yhteydenotot yksityisviestillä facebookissa tai info@popopet.net.