Nasu (MINÄ LÖYSIN KODIN)

Oulu / Kotia etsii Nasu-poika

Nasu tässä terve! Olen asustellet täällä sijaiskodissa jo tovin aikaa ja tullut siihen tulokseen, että nyt on aika pakata kimpsut sekä kampsut ja lähteä etsimään sitä ikiomaa kotia.

Olen noin 3-vuotias pojanpallero ja päädyin Popopetille, sillä minulla ei ollut lainkaan omaa ihmistä eikä kotia. Eräs ystävällinen ihminen onneksi loukutti minut pois pakkasesta, kun huomasi minun kuljeskelevan ruuan perässä pitkin maita ja mantuja.

Täällä sijaiskodissa viihdyn enimmäkseen kiipeilypuun pesäkolossa, sillä en niin kauheasti välitä noista ihmisistä. En myöskään oikein ymmärrä, mitä lelut ovat, vaikka sijaiskodin ihminen niitä minulle yrittääkin esitellä. ”Katso Nasu, tässä on pallo ja tässä hiiri, näillä voi leikkiä!”, se sanoo. Mutta minä en tajua ollenkaan, miten tuollaisen pehmohiiren kanssa muka voi leikkiä. Saatikka pallon, siis PALLON. Huoh. Napostelen kuitenkin mielelläni ihmisen kädestä herkkutikkuja, mutta ihminen ilman tikkuja saa toistaiseksi kuulla suustani sähähdyksen: sssshhhh!

Herkkutikkujen lisäksi sijaiskodissani on myös eräs toinen minulle varsin mieluisa asia; täällä on nimittäin kissakaveri, jonka kanssa tykkäämme puskea päitämme yhteen.  Usein pötköttelemme myös yhdessä lattialla – kaverin vieressä on mukavan turvallista! Harmillisesti en kuitenkaan voi saada tuota toista kissaa mukaani, mutta toivoisin kovasti, että uudessa kodissani olisi odottamassa rauhallinen ja reipas kissakaveri, jonka päätä vasten voisin puskea omaa kupoliani.

Vaikka menneisyydessäni jouduin kaivelemaan päivittäiset eväät ties mistä, olen sijaiskodissa oppinut vaatimaan jo hieman palvelua. Kaikki ruoka minulle kyllä maistuu, mutta vaihtelua pitää olla sopivasti. Osaan myös käydä hienosti hiekkalaatikolla. Tähän toimitukseen kuuluu myös eräs erikoistaito, jota ihminen ei ymmärrä. Heittelen nimittäin hiekkaa lattialle todella paljon, ja olen siitä hyvin ylpeä!

Olisiko juuri sinulla minulle ihana koti ja siellä kissakaveri? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle Nasu-pojalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.