Nemi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Nemi-prinsessa

Minä olen Nemi, 7-vuotias läheisyydenkipeä prinsessa. Etsin kotia, joissa saisin elellä perheen ainoana lemmikkinä.

Luonteeltani olen todella reipas ja kesy. Istuskelen mielelläni palvelijani vieressä, ja toisinaan myös hänen päällänsä. Päivisin seuraan tarkkaan kaikkia tapahtumia, yöt vietän mieluusti palvelijan kainalossa nukkuen.

Olen myös vähän sellainen pomo talossa. Lempipuuhaani on istua lasitetulla parvekkeella ja vahtia pihapiirin tapahtumia. Olen myös tottunut valjaisiin ja käynyt välillä ulkoilemassa. Säikähdän kuitenkin joskus äkkinäisiä liikkeitä, ja pienet lapset voivat jännittää minua liikaa, samoin muut eläimet.

Minulle on tehty yhdistyksellä ollessani suuhun iso hammasremontti, ja uuden omistajan tulee sitoutua jatkossa vuosittaisiin hammastarkastuksiin. Minulla on myös herkkä vatsa, joka vaatii erikoisruokavaliota, jotta pysyy kunnossa.

Olisiko juuri sinulla sopiva tällaiselle suloiselle prinsessalle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.