Nemi (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii silkkiturkkinen Nemi

Nemi on 7-vuotias rauhallinen ja ihmisten seuraa rakastava tyttökissa, joka on tullut yhdistykselle etsimään uutta kotia entisen omistajansa pyynnöstä. Nyt haluammekin löytää Nemille parhaan mahdollisen rakastavan ja vastuullisen kodin, jossa Nemi saa viettää kissanpäiviä lopun elämäänsä. Sijaiskodin muut kissat hieman pelottavat ainoana kissana elänyttä Nemiä, joten Nemi sopii parhaiten kotiin, jossa hän saa olla ainoa lemmikki.

Nemi on aina ollut rakastettu ja hyvin hoidettu kotikissa, ja se näkyy myös hänen luonteessaan. Nemi nimittäin nauttii suunnattomasti ihmisen seurasta ja luottaa heihin täydellisesti. Myös yöt silkkiturkkinen neiti nukkuu ihmisten vieressä. Valveilla Nemin lempipuuhia ovat ikkunalaudalta pihatapahtumien katselu sekä leikkiminen. Ja jos ihminen ei ehdi leikkiseuraksi, suorittaa Nemi mielellään tärkeitä tutkimuksia kirjahyllyssä.

Ruoka-ajasta Nemi muistuttaa maukumalla, ja myös eläinlääkärireissut aiheuttavat kuljetuskopassa konsertin vailla vertaa! Aivan heti tuleva omistaja ei moisesta konsertista välttämättä pääse kuitenkaan nauttimaan, sillä Nemi on juuri käynyt eläinlääkärintarkastuksessa, jossa häneltä on tarkastettu hampaat sekä muut perusasiat. Uuden omistajan tulee kuitenkin sitoutua huolehtimaan säännöllisistä hammastarkistuksista sekä muista mahdollisista, iän myötä tulevista hoidoista/kontrolleista.

Voisitko juuri sinä olla hienon Nemin uusi palvelija ja paras ystävä? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.