Nemo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Nemo-emo

Nemo on arviolta 2-4-vuotias nuori emokissa, joka etsii nyt rauhallista kotia, jossa hän saisi jatkaa kesyyntymistä omaan tahtiinsa. Nemo voi muuttaa ainoaksi lemmikiksi, mutta hän on tottunut myös koiriin. Tulevassa kodissa voisi siis olla koirakaveri, kenties kissakin, jonka kanssa Nemon kemiat kohtaa. Tarkempaa tietoa siitä ei kuitenkaan ole, miten Nemo suhtautuu vieraisiin kissoihin.

Menneisyytensä vuoksi Nemo on vielä arka. Kesyyntyminen on kuitenkin hyvällä mallilla, sillä rouva hengailee ja nukkuu jo näkösällä. Myös ruoka-aikaan Nemo ilmestyy heti paikan päälle katsomaan, mitä ruokaa hänelle tänään on tarjolla! Vaikka Nemon nenänpäätä saakin jo hipaista kun rouva innostuu nuuskimaan sormia, ei silitysasteelle ole vielä päästy. Liian tuttavalliset lähestymisyritykset Nemo torppaakin vielä sähinällä, mutta kynsiä tai hampaita hän ei ole oman tilan rajaamiseen käyttänyt.

Olisiko juuri sinulla aikaa ja kärsivällisyyttä houkutella Nemo-emo kuorestaan? Mikäli kyllä, ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisen kodin voisit Nemolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.