Nila (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hieno Nila-neiti

Nyt olisi koti hakusessa arviolta 5-vuotiaalle, hurmaavalle Nilalle. Nila on populaatiosta ja vielä aika ujo, joten olisi hyvä jos uudessa kodissa olisi rauhallinen kissakaveri odottamassa häntä.

Vaikka vieraat vielä kovasti pelottavatkin Nilaa, antaa tyttönen sijaiskodin emännän jo silitellä itseään. Nila uskaltaa myös nukkua jo näkösällä, vaikka perheen ala-asteikäiset lapset välillä vähän äänekkäämpää ohjelmaa järjestävätkin. Leikit eivät ole vielä kovin innostaneet, mutta välillä Nila voi mallin vuoksi jotain palloa hieman huiskaista. Ruoka kuitenkin maistuu erinomaisesti ja herkut uppoavat tuota pikaa parempiin suihin. Myös vessa-asiat hoituvat mallikkaasti hiekkalaatikkoon.

Nila on käynyt lääkärissä, sillä hänellä on tapana roikottaa kieltä ulkona suusta. Lääkärissä Nilalta jouduttiin poistamaan murtuneita hampaita, ja samalla todettiin, että Nilalla on poikkeavan näköinen leukalinja. Tämän taustalla on todennäköisesti vanha trauma tai murtuma, ja se saattaa selittää myös sen, miksi Nilan kielenkärki roikkuu usein suun ulkopuolella. Nila on kuitenkin asian kanssa sujut, ja kyseinen tapa tekeekin Nilasta persoonallisen näköisen kaunokaisen. Uuden kodin on kuitenkin syytä varautua siihen, että Nilalta voidaan joutua tulevaisuudessa poistamaan vielä yksi hammas, mikäli se jostain syystä vaurioituisi enemmän.

Olisiko juuri sinulla sydämessäsi ja kotonasi tilaa hienolle Nila-neidille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Nilalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.