Nipsu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Nipsu-tyttönen

Nipsu on elokuussa -22 syntynyt naaras, joka on nyt valmis omaan kotiinsa. Nipsun sisarukset etsivät kotia toisessa sijaiskodissa ja Nipsu elelee samassa sijaiskodissa oman emonsa kanssa.

Pennut on loukutettu syksyllä emonsa kanssa ja ne ovat vielä vieraille arkoja, mutta tutulta sijaiskodin hoitajalta hakevat herkkuja kädestä ja ryhtyvät myös leikkiin. Nipsu kaipaa uudelta kodiltaan siis hieman kärsivällisyyttä, että pääsee tutuksi. Vilkas pienten lasten perhe ei ole Nipsulle paras paikka, myöskään koirista sillä ei ole kokemusta, mutta rauhallisella siedättämisellä se tottuu tarvittaessa koiraankin. Nipsun tulevassa kodissa pitää olla kissaseuraa ennestään tai sitten Nipsulle voidaan etsiä muista kotia etsivistä sopiva kissakaveri. Ainoaksi kissaksi Nipsu ei siis sovellu. Nipsu on sisäsiisti ja siihen pääsee sovitusti tutustumaan sijaiskotiin Muhokselle.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.