Nipsu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii rakastettava Nipsu

Nipsu on arviolta 4-vuotias entinen maalaispoika, joka etsii ymmärtäväistä kotia, jossa osataan antaa aralle kissalle aikaa kesyyntyä omaan tahtiin. Nipsun tulevassa kodissa tulisi olla myös eläinseuraa, sillä Nipsu on tottunut jakamaan arkensa lajitovereiden kanssa. Koska Nipsu on tottunut sijaiskodissa myös kilttiin ja iäkkääseen rescuekoiraan, voisi loppuelämän kodissa mahdollisesti olla rauhallinen, mielellään myös hieman vanhempi koira.

Arkuudestaan huolimatta Nipsu on vallan kiltti ja hurmaava poika. Nipsu rakastaa ulkoilua, ja siksi hän toivoisikin, että myös tulevassa kodissa olisi pieni ulkotarha. Arkuuden vuoksi valjasukoilua ei nimittäin suositella, mutta sijaiskodin ulkotarhassa Nipsu on osoittanut viihtyvänsä vaikka koko päivän. On Nipsulla kuitenkin myös toinen lempipaikka. Nimittäin sijaiskodin koiralta lainattu peti, josta Nipsun todennäköisesti löytää köllöttelemästä silloin kun hän ei ole ulkotarhassa tiirailemassa lintuja. Vaikka lintupaisti onkin jäänyt pelkäksi haaveeksi, on tämä poika varsin kaikkiruokainen, eikä juuri koskaan nirsoile eväiden suhteen. Nipsu on myös hyvin tarkka siisteydestään. Pitkäkarvainen turkki nuollaan päivittäin ojennukseen säntillisesti, minkä lisäksi Nipsu haluaa että ihminen pitää myös hänen hiekkalaatikkonsa moitteettomassa kunnossa.

Olisiko juuri sinulla kotonasi ja sydämessäsi kiltin Nipsun mentävä kolo? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Nipsulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.