Nöpö (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii säihkysilmä-Nöpö

Nöpö on 3-vuotias, arvonsa tunteva neitokainen, ja hän etsii nyt itsellensä rauhallista loppuelämän kotia. Koska Nöpö on tottunut lajitovereden seuraan ja ottaa heistä myös mallia leppoisaan kotikissan elämään, tulisi myös uudessa kodissa olla Nöpölle kissakaveri tai -kavereita.

Siro Nöpö on lähtöisin populaatiosta, ja sijaiskotiin saapuessaan hän suhtautui melko epäilevästi ihmisiä ja uutta ympäristöä kohtaan. Kärsivällisyydellä ja rakkaudella lauteiden alla suhisevasta tyttösestä on kuitenkin kuoriutunut utelias kehrääjä, joka nukkuu yöt ihmisen vieressä ja vaatii aamuisin hellyyttä. Tässä oivana apuna ovat toimineet ruoka ja herkut, sillä Nöpö on todella perso ruualle. Etenkin kanasydämet ovat Nöpön suurinta herkkua, ja niiden avulla myös uusi omistaja saa todennäköisesti nopeasti lunastettua Nöpön luottamuksen. Myös yksi Nöpön lempipuuhista liityy ruokaan, ja se on raksujen metsästys joko sijaiskotiemännän kädestä tai aktivointilelusta. Koska aktiivinen Nöpö rakastaakin ruuan ohella myös kovasti kaikenlaisia leikkejä, tulisi myös uuden kodin pystyä tarjoamaan hänelle runsaasti aktivointia – toki vastapainoksi myös hellyyttä ja rapsutuksia!

Uuden kodin on hyvä tietää, että Nöpöllä on (todennäköisesti hänen menneisyydestään johtuen) neurologinen sairaus, jonka vuoksi hänellä saattaa uusissa paikoissa olla alkuun hieman vaikeuksia tasapainoa vaativissa hypyissä sekä tilan hahmottamisessa. Kun Nöpö saa tutustella paikkaan omaan tahtiinsa ja ottaa mallia kissakavereista, rohkaistuu hän itsekin liikkumaan enemmän. Sijaiskodissa Nöpön motoriikka onkin edistynyt huimasti, eikä sairaus ole haitannut lainkaan hänen kotikissaelämäänsä. Nöpö kuitenkin arvostaa niin paljon tuttuja nurkkia ja rutiineita, että olisi suotavaa, ettei hänen tarvitsisi tulevaisuudessa juurikaan matkustaa tai totutella uusiin paikkoihin.

Olisitko juuri sinä Nöpön oma ihminen? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit ihanalle Nöpöstiinallemme tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.