Nova (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii leikkisä Nova

Tässä on Nova, 1-vuotias hulivilityttö, joka etsii palloleikkejä ja rapsutuksia tarjoavaa loppuelämän kotia. Sijaiskodissa Nova on tottunut myös toiseen kissaan, mutta koska Nova rakastaa olla huomion keskipisteenä, sopisi hän hyvin kodin ainoksi kissaksi.

Löytökissana sijaiskotiinsa saapunut Nova on alusta saakka rakastanut kotikissan elämää ja talossa pyöriviä ihmisiä. Novasta onkin kuoriutunut erittäin sosiaalinen ja hellyydenkipeä kissa, ja hän kiipeää usein syliin kehräämään. Ja kun sijaiskodin väki saapuu kotiin, tervehtii Nova heitä lempeästi puskemalla päätään ihmisten jalkoja vasten.

Novassa on kuitenkin paljon jäljellä myös pentukissan leikkisyyttä; pallojen jahtaaminen sekä keppilelut ovat nimittäin hänen mielestään ihan parasta ajanvietettä!  Toisinaan Nova innostuu leikeistä niin, että hän näykkäisee tai huitaisee tassulla, joten tulevan kodin on hyvä huomioida tämä mahdollisten pienten lasten kanssa. Leikkisyytensä vuoksi Nova kuitenkin sopisi kotiin, jossa hän saa runsaasti huomiota ja leikkiaikaa.

Kaikkiaan Nova on varsin mainio kissa. Hän on hyvin käsiteltävä, ja kun vain rauhallinen hetki löytyy, saadaan niin kynnet leikattua kuin pilleritkin syötettyä. Ruuankaan kanssa tämä tyttö ei nirsoile – ruokakupille saavutaan aina juosten ja kaikki vaihtoehdot uppoavat mukisematta parempiin suihin.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma hurmaava hulivili? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Novalle tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.